Een bolletje sla-ijs a.j.b.

Ja, je leest het goed!

Blog_Sla-ijs_201809

 

Ik stuiter nog een beetje na. Mir en Ed hadden weer eens een wild idee. En nu is dat idee gewoon te koop. Omdat er fantastische mensen zijn die ons zotte idee konden en wilden uitvoeren, zodat From Boer een nieuwe markt kan aanboren met zijn product. Je weet wel From Boer, die van de kluitsla. En van het unieke sla-ijs…

Sla-ijs. Ja, je leest het goed. IJs gemaakt van de lekkerste verse sla die er maar is. IJs om je te laten ervaren dat je zoveel meer met sla kunt dan gewoon enkel een salade maken. IJs om je te laten zien hoe geweldig samenwerken kan zijn. IJs om je te laten inzien dat verder kijken dan je eigen business werkt. Want hé…ijs maken is nu niet echt ons ding 😉

“… Verder kijken dan je eigen business werkt..”

Maar samenwerken is dat wel. In dit geval te beginnen bij de producenten van het goed en kwalitatief hoog basisingrediënt: From Boer. Om het vervolgens te laten maken door, toen al onze favoriete ijsbereider, maar nu helemaal: Marc van De IJshoren. En online krijgt het sla-ijs natuurlijk de opvallende aandacht die het verdient dankzij Webprofit.

Werk jij eigenlijk écht samen? En hoe vaak zoeken jullie buiten je eigen vakgebied en branche naar oplossingen? Wij zijn als 4 totaal verschillende bedrijven tot een resultaat gekomen, waar we met z’n allen enkel van hadden kunnen dromen. Niet alleen commercieel gezien, maar zeker ook qua werkvreugde!

En gaat het uiteindelijk niet om hoe blij je ergens van wordt? IJs helpt daar wel bij overigens, blijkt uit onderzoek. Dus heb je na het lezen trek gekregen in een bolletje? Of juist nood aan? Bezoek dan gerust De IJshoren in Arendonk. Daar waar het ijsbolletje begon te rollen. Daar waar ons idee werkelijkheid werd!

“Maar ook andere recepten zoals sla-pesto, sla-chocolade, sla-thee. Niet zozeer om de receptuur, maar om een ander probleem aan te pakken. Bv. omzetverlies op de normale/reguliere markten tijdens corona.”

 

Deel dit bericht