Zaken
Klinkt leuk. Een suikervrije omgeving maken, zonder in te leveren op smaak. Maar hoe doe je dat nu precies? En hoe neem je de ander mee bij dit soort veranderingen? Geen zorgen: we hebben vaker met het bijltje gehakt om mensen mee te nemen bij veranderingen. In de foodsector, maar ook daarbuiten.

Inspirerende lezingen
Bij Suiker Vrije Zaken komen we graag bij je langs voor een inspirerende en praktische lezing. En mag, nee moet, er (blind) geproefd worden! Of je nu een school, organisatie, restaurant of cateraar bent. Na afloop is je kijk op suikervrij eten garandeert veranderd en is de 1e belangrijke, stap om ook jouw omgeving suikervrij te maken, gemaakt.
Tijdens de week Gezonde Voeding legt Mirjam aan 7- en 8-jarigen uit hoe diabetes ontstaat, wat je er zelf aan kunt doen en hoe slagroom mét en zonder suiker proeft!

Smaakvolle innovatieve suikervrije recepten
Jouw gerechten moeten natuurlijk wel lekker blijven. Suiker Vrije Zaken weet als geen ander suikerrijke recepten smaakvol om te zetten naar een gezondere suikervrije variant. We houden daarbij ook rekening met de hoeveelheid koolhydraten in een recept, want ook die zetten uiteindelijk om tot suikers.
Smeuïge red velvet met rode biet – Griezelig lekkere spicy pompoen muffins – Party paprisagne: een boost aan vezels, vitamine en foliumzuur!

Onderscheidende concepten
In groenten zitten verreweg de minste suikers. Daarom worden ze bij Suiker Vrije Zaken vaak gebruikt bij het ontwikkelen van nieuwe recepten. Groentetelers kunnen op deze manier hun product extra in het zonnetje zetten en consumenten anders naar hun product laten kijken. Kijk bijvoorbeeld eens wat je allemaal met sla kunt doen!
Voor en met From Boer, een innovatieve slateler uit Dinteloord, ontwikkelden we het concept #NatuurlijkOokVoorSalade. Daarnaast bedachten we een tal aan recepten voor hen. Zoals een bitterbal van sla? Sla-ravioli? Sla-ijs? En sla-pesto?
Maatwerk
Wil je een op maat gemaakte zaak proeven?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.